Pagina de start

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

De trei generatii, elevi din ciclul primar participa la miscarea nationala „Si eu traiesc sanatos!" – SETS

<< Inapoi

Miscarea nationala „Si eu traiesc sanatos!” – SETS, initiata in anul 2011 de catre Fundatia PRAIS in parteneriat cu Nestlé Romania, promoveaza in randul elevilor, nutritia echilibrata, activitatile fizice, sportul, starea de bine. In cei 13 ani de la lansare, 3 generatii de elevi din ciclul primar au putut avea acces la cunoastere si activitati educationale practice care au contribuit direct la crearea obiceiurilor de stil de viata sanatos al acestora.

 

Scoala Gimnaziala „Mircea Santimbreanu” din Bucuresti este una dintre marile unitati de invatamant care s-au implicat in SETS inca de la lansare, cadrele didactice angrenand in fiecare an sute de elevi in toate activitatile proiectului. Evenimentul „De peste un deceniu impreuna in SETS!” a reunit peste 1.000 de elevi talentati care au cantat si au dansat in cadrul spectacolului aniversar, marcand reusita implicarii lor in acest proiect national.

 

Scoala si echipa sa de profesori au primit Cupa si Diploma „Partener de Excelenta” de la initiatorii miscarii nationale.

 

„Aplaudam calduros si apreciem cadrele didactice de la Scoala Gimnaziala Mircea Santimbreanu, elevii, familiile acestora pentru constanta cu care de 13 ani se implica in miscarea nationala SETS, parte din initiativa globala Nestlé for Healthier Kids. In calitate de Partener Fondator sustinem de la lansare acest proiect, pentru ca un numar cat mai mare de elevi intre 6 si 12 ani din Romania sa poata avea acces la educatie pentru un stil de viata sanatos. Continuam, impreuna!”, a declarat Silvia Sticlea, Country Manager Nestlé Romania.

 

In acest an scolar, echipa Fundatiei PRAIS dezvolta activitatile SETS in peste 145 de orase si localitati din 18 judete. In total, peste 50.000 de elevi din 380 scoli primare au putut avea acces gratuit la instrumentele de invatare rapida, la materialele educationale video si la informatiile promovate pe platformele social media SETS.

 

,,Miscarea nationala <<Si eu traiesc sanatos! - SETS>> este unul dintre cele mai longevive proiecte sociale bazate pe comunitate de la noi din tara. Metodologiile noi de invatare pe care le-am creat si le imbunatatim in fiecare an continua sa implice masiv copiii, cadrele didactice si familiile acestora! Alaturi de partenerii nostri continuam acest demers educational de amploare, care formeaza din copilarie obiceiurile de stil de viata sanatos. Le suntem recunoscatori tuturor si le multumim!", a declarat Silvia Bucur, Presedinte Fundatia PRAIS.

 

Pe parcursul celor 13 ani de la lansarea miscarii SETS, peste 460.000 de elevi, incepand cu clasele pregatitoare si pana la clasele a-IV-a, familiile acestora au putut avea acces gratuit la informatiile si activitatile educationale SETS. Metodologiile SETS create de echipa Fundatiei PRAIS au fost recunoscute ca model de buna practica international, in cadrul EPODE. Proiectul a fost premiat in repetate randuri.

 

Din anul 2019, Miscarea Nationala SETS este parte a initiativei globale Nestlé for Healthier Kids.Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing