Pagina de start

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Regulament

<< Inapoi

Regulament provocarea SETS GymClass – 10 minute de gimnastica de inviorare

 

PERIOADA DE DESFASURARE: 6 – 24 mai 2019

 

CE TREBUIE SA FACETI:

PASUL I.

 • Impreuna cu elevii dumneavoastra, organizati in sala de clasa sau in alt spatiu amenajat, in curtea scolii, sala de sport daca sunteti in perioada programului Scoala Altfel, o sesiune de 10 minute de gimnastica de inviorare, cu exercitii simple, usor de facut. Miscarile alese impreuna vor fi repetate in sincron de intreaga clasa. Incurajati creativitatea elevilor! Transformati provocarea SETS GymClass – 10 minute de gimnastica de inviorare intr-un moment foarte placut de relaxare pentru elevi, pe care il pot repeta oricand!

 

PASUL II.

 • Coordonatorul va trimite Formularul Provocarii GymClass – 10 minute de gimnastica de inviorare, saptamanal, completat cu activitatile desfasurate in saptamana respectiva si descrierea acestora, insotite de cate un video scurt de 30 de secunde - pentru fiecare GymClass organizat. Video-urile trimise vor avea in denumirea fisierului – GYMCLASS, data si ora, numele clasei participante si al scolii din care face parte. Fiecare activitate va fi ilustrata DOAR cu un singur video.
 • Filmarea de 30 de secunde trebuie sa ilustreze copiii facand exercitii de inviorare in sincron. Numai copiii surprinsi in filmare vor fi luati in considerare pentru validarea activitatilor.
 • Exercitiile de gimnastica de inviorare pot fi realizate in sala de clasa, dar daca sunteti in perioada programului Scoala Altfel, se pot desfasura si intr-un alt spatiu amenajat, in curtea scolii sau in sala de sport.

 

Pentru a evita confuzii cu privire la data si ora desfasurarii GymClass-ului, este obligatoriu ca invatatorul care supravegheaza activitatea si face filmarea sa numeasca un elev care sa tina foaia de hartie – pe care sa fie scrise: data si ora la care s-a desfasurat GymClass-ul. O alta varianta ar fi ca pe tabla, sa fie scrise, vizibil, data si ora la care se desfasoara activitatea.

 

 • GymClass-urile vor fi validate, iar videourile vor fi apoi postate pe pagina de Facebook a proiectului (www.facebook.com/MiscareaSETS si pe canalul YouTube (https://www.youtube.com/MiscareaSETS). Pentru publicarea inregistrarilor pe Facebook si YouTube este necesar acordul scris al parintilor – prin semnarea borderoului cu acord parental la sedinta cu parintii.

 

 • Formularele insotite de filmari vor fi trimise de catre coordonatori la adresele de email: georgianaflorea@prais.ro sau dianalupu@prais.ro, iar daca fisierele depasesc 5Mb, la aceeasi adresa, prin wetransfer.com**, la fiecare sfarsit de saptamana, pana duminica – la ora 22:00.

 

 • Jurizarea concursului va avea loc intre 27 – 31 mai 2019, iar castigatorii vor fi anuntati in data de
  05 iunie 2019
  .

** Cum puteti trimite un fisier prin www.wetransfer.com:

1. Accesati site-ul www.wetransfer.com, adaugati la „Add files” fisierul pe care doriti sa il trimiteti, apoi trebuie sa completati campurile:

 • Adresa de e-mail a destinatarului: georgianaflorea@prais.ro, dianalupu@prais.ro;
 • Adresa dumnevoastra de e-mail;
 • Apasati butonul de send sau trimitere.

2. La sectiunea mesaj, va rugam sa precizati numele dumneavoastra, clasa si scoala din care faceti parte, orasul, numarul de elevi participanti si un numar de telefon de contact.

 

responsabilitatea asupra acordului parental prealabil obtinut de la parinti, fotografierea si filmarea, a modului si conditiilor de siguranta in desfasurarea activitatilor practice voluntare in care sunt implicati elevii revine in totalitate cadrelor didactice organizatoare din scoala. inscrierea in proiect a scolii reprezinta automat, fara alte formalitati, acordul fata de prevederile acestui  regulament.

Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing