Pagina de start

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fundatia PRAIS, in parteneriat cu Nestle for Healthier Kids marcheaza Ziua Oceanelor 2019

<< Inapoi

Cu ocazia Zilei Oceanelor din 8 iunie, Fundatia PRAIS organizeaza in scoli o serie de actiuni care promoveaza protejarea si reducerea poluarii apelor planetei. 2.500 de elevi din clasele I – a IV-a si peste 80 de cadre didactice din Bucuresti vor beneficia  de materiale educationale si vor participa la  concursul de desene intitulat „Super Eroii Apei”. Proiectul se deruleaza in cadrul miscarii nationale ”Si eu traiesc sanatos!” – SETS2020, in parteneriat cu Nestle for Healthier Kids.

 

 „Mai mult decat oricand tanara generatie merita sa invete din primii ani de scoala despre importanta protejarii apelor planetei. Chiar si cele mai mici schimbari in obiceiurile noastre zilnice, cum ar fi economisirea consumului casnic de apa sau colectarea selectiva a deseurilor reciclabile, vor face diferenta! Alaturi de familie, prieteni si comunitate, ne putem aduce contributia!”, a declarat Silvia Bucur, Presedinte al Fundatiei PRAIS.

 

Apa curata este vitala! Oceanul planetar reprezinta trei sferturi din suprafata planetei, genereaza cea mai mare parte a oxigenului pe care il respiram, regleaza clima, este un important depozit de resurse naturale si o resursa importanta de hrana.

 

 „Nestle si-a luat angajamentul de a avea impact zero asupra mediului, pana in 2030. Sustinem initiativele care conduc la cresterea gradului de constientizare a importantei protectiei mediului si la gasirea de solutii la problematica deseurilor din plastic. Ne-am asumat totodata misiunea de a derula in mod constant actiuni de informare si educare a consumatorilor, incurajand protejarea apei si a tuturor resurselor naturale, atat de valoroase ale planetei”, a declarat Irina Siminenco, Corporate Affaires Nestle Romania.

 

Totodata, cu ocazia Zilei Oceanelor, in data de 8 iunie, compania Nestle organizeaza  o actiune de ecologizare in Giurgiu, pe malul Dunarii, in parteneriat cu Manager de Mediu, Garda Nationala de Mediu, Apele Romane, Primaria Giurgiu si Asociatia Prietenii de langa tine, la care invita sa participe cat mai multi voluntari.

 

Mai multe detalii la: http://bit.do/eUcC7Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing