Pagina de start

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Iubesc APA! 3.000 de elevi din Bucuresti au invatat despre cum pot conserva cea mai importanta resursa a planetei, APA

<< Inapoi

„Hai cu noi sa conservam cea mai importanta resursa naturala a planetei, apa!” - este indemnul proiectului extracurricular initiat de Fundatia PRAIS in parteneriat cu Nestlé for Healthier Kids. Desfasurata timp de o luna in cadrul miscarii nationale „Si eu traiesc sanatos!” – SETS, activitatea a implicat 3.000 de elevi din clasele pregatitoare – a IV-a si peste 80 de cadre didactice din 5 scoli din municipiul Bucuresti.

 

Elevii au beneficiat de un material educational in format digital, dezvoltat special pentru aceasta activitate, cu recomandari usor de aplicat in viata de zi cu zi, despre cum pot economisi consumul de apa acasa si asigura curatenia apelor in mediul inconjurator. In baza materialelor primite, cu sprijinul cadrelor didactice, elevii au participat in cadrul scolii online la lectii deschise pe tema proiectului.

 

,,Educarea si sensibilizarea copiilor de la varste fragede pentru a avea grija de natura este o prioritate pentru noi. Ei sunt generatia care maine va continua eforturile noastre de astazi pentru protectia mediului”, a declarat Silvia Bucur, Presedintele Fundatiei PRAIS.

 

La finalul lectiilor deschise, elevii au fost angrenati in concursul de desene cu tema „Iubesc APA”, o ocazie excelenta pentru a-si exersa imaginatia ilustrand modul in care vad prin ochii lor importanta conservarii apelor planetei. Cei mai talentati 25 de castigatori din fiecare scoala vor fi premiati, iar lucrarile lor vor fi postate pe pagina de Facebook a miscarii nationale Si eu traiesc sanatos! – SETS.

 

„Sustinem cu caldura aceasta initiativa locala pentru tanara generatie, este mai important ca oricand sa ii implicam pe cei mici in proiecte menite sa genereze comportamente sustenabile. Protejarea resurselor naturale ale planetei si conservarea apei se aliniaza eforturilor si obiectivelor Nestlé de a avea impact zero asupra mediului pana in 2030", a declarat Irina Siminenco, Corporate Affairs Manager Nestlé Romania.

 

Acest proiect educational extracurricular va continua si in anul 2021, prin angrenarea altor scoli in efortul de a contribui la informarea lor pe aceasta tema. De la mic la mare, prin gesturi simple, cu totii putem contribui la protectia mediului inconjurator! In fiecare zi!Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing