Pagina de start

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Pasiunile copiilor? Sportul si un zambet larg! :)

<< Inapoi


Miscarea Nationala "Si eu traiesc sanatos" a ajuns si în Scoala Gimnaziala Nr. 62. 

Marti si miercuri, 8-9 aprilie, voluntarii nostri, Bogdan si Sorina, impreuna cu studentii de la UNEF i-au provocat pe cei mici la miscare. In decursul acestor doua zile, au fost implicati elevi din 17 clase I-IV. 

 

La inceputul activitatii,ne-am asigurat ca elevii stiu cate mese principale trebuie sa consumam zilnic, dar si câte gustari. Apoi, am descoperit ca majoritatea dintre ei practica diverse activitati sportive, precum : atletism, gimnastica, fotbal sau baschet.

 

 

După ce ne-am facut temele din punct de vedere al informatiei despre nutritie, a venit randul studentilor de la UNEFS sa-i motiveze pe copii sa faca miscare. Andra si Alexandru au fost responsabili de intretinerea unei atmospere positive, dar si de punerea in miscare a micilor sportivi. După o serie de exercitii de încalzire, acestia i-au invatat cateva jocuri care i-au încantat pe micii sportivi. Au alergat, au ras, s-au intercut: toata lumea a vrut sa ocupe locul I.

 

 

Timpul a trecut mai repede decat ne-am imaginat. La finalul activitatilor, elevii ne-au întrebat cu mare interes daca mai venim si in ziua urmatoare. Cativa dintre ei ne-au incantat cu demonstratii de la cursurilor pe care acestia le urmează in vederea performantei sportive. Am învățat cha-cha, am învatat sa ne aparam in stilul jiujitsu si am aplaudat gimnastele cu multe diplome in palmares. Pentru ca au fost receptivi si dornici sa invete i-am rasplatit cu diplome si ... imbratisari!Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing