Pagina de start

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Lectiile deschise SETS, o abordare placuta de promovare a unui stil de viata echilibrat

<< Inapoi

 

Noua editie a miscarii nationale “Si eu traiesc sanatos!”- SETS2020 a continuat seria lectiilor deschise de educatie fizica si sesiuni de gymclass, sprijinite de catre voluntari de la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport Bucuresti (UNEFS) si Federatia Romana de Scrima

In acest an, un numar de 165 de lectii deschise au fost sustinute de echipa Fundatiei PRAIS alaturi de 87 de studenti voluntari din cadrul UNEFS – adevarate modele pentru copii. Organizate în 24 de scoli din Bucuresti si Ploiesti, actiunile au reunit peste 7.210 de elevi din clasele pregatitoare-IV, alaturi de invatatorii lor. Copiii au facut exercitii fizice, au asistat la demonstratii de scrima, oferite de sportivi de performanta, si s-au bucurat de jocuri educationale. Pe langa miscarea facuta in cadrul acestor lectii deschise, copiii au primit si sfaturi utile despre somn, alimentatie sanatoasa, hidratare si o pozitie corecta a corpului.

Lectiile deschise sunt parte a activitatilor dezvoltate pentru elevi in cadrul miscarii SETS2020, un concept de educare informala, initiat de catre Fundatia PRAIS. Studentii UNEFS au fost bucurosi sa le ofere sfaturi utile despre miscare, cu scopul de a promova un stil de viata echilibrat.

Din 2011 pana in prezent, Fundatia PRAIS a organizat 624 de lectii deschise, la care au participat 34.795 de elevi din ciclul primar. Aproape 600 de studenti de la UNEFS au fost angrenati in cadrul acestor activitati, care s-au desfasurat in scolile active din cadrul miscarii nationale SETS2020.

Fiind foarte apreciate atat de catre elevi, cat si de profesori si parinti, lectiile deschise SETS sunt un mod informal si distractiv de promovare a unui stil de viata echilibrat si a starii de bine.Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing